Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Pizza si paste: Paste ( 51 retete )

Paste cu conopida (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2765)
conopida se desface buchetele si se fierbe in apa sarata apoi se lasa la scurs.pastele se fierb si ele in apa sarata.

ceapa si usturoiul se toaca si se pun la calit in uleiul de masline.se adauga sardelele,oregano si rosiile taiate bucati mici si se lasa sa fiarba pina se ingroasa sosul.se condimenteaza.

pastele se amesteca cu conopida si se toarna deasupra sosul pregatit.

se servesc calde.
Paste cu pui (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1975)
Fierbeti funditele cu o lingurita de unt. In acelasi timp fierbeti pieptul de pui dupa care il taiati cubulete (nici prea mari, dar nici prea marunte). Intr-un vas de jena puneti un strat de fundite, un strat de bucatele de pui, presarati putin parmezan, 2 linguri de smantana si putin ketcup, dupa care repetati. Puneti vasul la cuptor timp de 10-15 min. In farfurie puteti completa, dupa gust, cu parmezan, smantana sau ketchup. Sper sa va placa si ... pofta buna!
Paste cu carne (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1631)
400g macaroane se fierb

-o ceapa si 2-3 ardei grasi diferit colorati se toaca fin
-2-3 rosii se oparesc si se decojesc.se taie si ele.
-400g carne tocata se pune la calit si se adauga legumele.se lasa sa fiarba 5-10min.se condimenteaza cu ce aveti chef(sare,piper,nucsoara)
-din 2linguri unt,2 linguri faina si 500ml supa instant(sau apa+knorr) se fierbe un sos in care se pune la sfarsit si 100g cascaval ras.
-intr-o tava se pun macaroane,carne si sos pina se termina toate.deasupra se rade putin cascaval sau branza si se da la cuptor.se tin vreo 45 min la foc potrivit.
Cannelloni cu umplutura de peste (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 3893)
Spaghete cu ton in sos alb (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 25508)
Spaghetele se fierb cu putin Delikat, pentru gust, zece minute, cat sa nu fie foarte moi. Intre timp se prepara sosul: se taie marunt o ceapa si zece catei de usturoi mari si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei si putina Vegeta.
Apoi se adauga o conserva de ton, cu tot cu ulei, se pune si piper si se lasa in continuare la calit. Se toarna un pahar mic de smantana, se amesteca totul pana se omogenizeaza si da in clocot, iar dupa ce sosul este gata, se adauga spaghetele.
Spagetti Carbonara (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2167)
Se pune la fiert apa intr-o oala mare, cu putzina sare. Cind da in clocot, se pun la fiert spaghete (o punga=500gr), se fierb al dente, adica 8-10 minute. In acelashi tim se taie 200 gr costitza (Kaizer) in cubuletze f mici shi se pun la rumenit intr-o tigaie mare de teflon fara ulei. 400 gr de frishca se amesteca cu 2-3 galbenushe de ou shi putzina sare. Spaghetele fierte shi trecute odata prin apa rece se pun in tigaie peste cubuletzele de costitza prajite, apoi se toarna deasupra frishca amestecata cu galbenushul, shi se mai tzin pe aragaz, pana sosul de frishca incepe sa se ingroashe. Inainte de a fi servite eu rad deasupra un pic de nucshoara.
Eu fac asemenea spaghete cind avem musafiri, pot manca 4-5 persoane pe saturate.
Carbonara...made in Greece (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1592)
Intr-o tigaie punem putin unt,ciupercile si beacon-ul sa se caleasca.Punem la fiert macaroanele si le fierbem conform indicatiilor de pe pachet cu sare si cu 2-3 linguri de ulei(uleiul e ca sa nu se lipeasca intre ele macaroanele).Intr-un castronel punem crema de lapte,ouale,putina brinza rasa(parmezan),sare si piper.Pe foc mic,amestecam macaroanele cu beacon-ul si ciupercile si adaugam continutul din castronel...amestecam continuu 2-3 minute(nu uitati...pe foc foarte mic,altfel crema se incheaga) si masa e servita!
Tagliatelle cu chiftelute (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1456)
Carnea, patrunjelul, usturoiul tocat, un virf cutit boia iute, o lingura pasta de rosii, sare si piper se amesteca si se modeleaza chiftelute care se dau la cuptor 25 min. Pastele se fierb in apa sarata. Se pune la incins o lingura ulei de masline si se prajeste ardeiul taiat fisii timp de 10 min. Se adauga sosul de rosii si se amesteca foarte bine. Se pun chiftelutele in sosul cald. Se scurg foarte bine pastele de apa si se adauga si ele in sos. Se presara deasupra o lingurita de cimbru si se serveste.
Paste (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1500)
macaroanele se fierb in apa cu sare si apoi se pun la scurs.morcovii se oparesc usor,se taie mai marunt si se pun la distiut cu ceapa tocata fin si sunculita taiata cuburi(nu am folosit ulei deloc caci am o tigaie de teflon).mazarea se pune la scurs.
se amesteca ouale cu branza dulce si creme fraiche ,macaoanele scurse si legumele dinstuite.se pun in forma unsa si se tin la cuptor vreo 45 min la 180grade.
Paste cu legume si piept de pui (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 5123)
pieptul de pui l-am fiert in apa cu vegeta apoi l-am scos si l-am taiat fasii(apa o folosesc maine cand fierb orez sau chiar puteti face o supa de galuste)

macaroanele se fierb in apa cu sare apoi se lasa la scurs in sita.

Carnea taiata se pune la prajit in putin ulei si cand se rumeneste usor se scoate.
in acelasi ulei se pun morcovii,ceapa, mazarea si se toarna deasupra supa de legume.se lasa vreo 10-15 min sa se moaie legumele si lichidul se evapora. Se toarna smantana si ketchup si se condimenteaza.

legumele se amesteca cu macaroanele.
Se pun intr-un castron iar desupra se aranjeaza carnea.

Pagina Precedenta Pagina urmatoare  
Pagina 2 din 6

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput